Kracht en Energie

Praktijk voor reading, healing en energiewerk

 

Waarvoor een healing?

• je hebt fysieke problemen die regelmatig terugkomen bijvoorbeeld rugpijn of hoofdpijn.

• je zit niet lekker in je vel

• stress

• je hebt weinig energie of voelt je ellendig of ongemotiveerd

• je slaapt niet goed

• je zit emotioneel of mentaal vast en wilt weten hoe je verder moet

• je wilt je lichaam en geest gewoon eens heerlijk verwennen

Wat kan je lichaam je vertellen?

Het is belangrijk dat je naar jouw lichaam luistert: pijn en emoties willen je namelijk iets vertellen. Als je er niets mee doet, leidt het tot blokkades in jouw energetische lichaam. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw gezondheid. Dit verklaart waarom mensen die van de doktor te horen krijgen “dat het tussen de oren zit” of “dat ze er maar mee moeten leren leven” vaak veel baat hebben bij energetische behandelingen.

Wat gebeurt er bij een healing met je energie?

Een energetische behandeling brengt het energetische lichaam weer in balans zodat jouw energie weer goed stroomt. Hierdoor zullen lichamelijke en emotionele klachten verminderen of geheel verdwijnen. Hoewel er wonderen gebeuren, zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. Dit is niet raar als je bedenkt dat de klachten ook niet ineens zijn ontstaan. Maar na slecht één behandeling zit je al lekkerder in je vel.

Zelfgenezend vermogen

Energetische behandelingen stimuleren het zelfgenezend vermogen. Het is uitermate geschikt voor kinderen en dieren. Zij kunnen namelijk vaak niet aangeven wat er aan de hand is. Een healer voelt dit vaak. Toch hoeft hij dit niet te weten: de energie gaat namelijk zelf naar de plek gaat waar het nodig is. De behandelingen kunnen ook op afstand worden gedaan. Een uitkomst als je minder mobiel bent.

Energieveld

Ieder levend wezen heeft een energieveld om zich heen (aura). Hierin zit allemaal unieke informatie over jou opgeslagen. Gevoelige personen kunnen deze informatie, of gedeeltes ervan, als het ware bekijken. Dit doen we eigenlijk allemaal wel eens, al is het vaak onbewust. Je kent vast wel het gevoel dat er iemand achter je loopt zonder dat je diegene hebt gehoord of gezien. Of een naar gevoel in je buik of een afkeer van iemand die je voor het eerst ontmoet. Of juist het gevoel dat je iemand al heel lang kent. Of je hebt “geen goed gevoel” over iets terwijl het er (rationeel bekeken) goed uitziet. Mensen met een sterk ontwikkelde intuïtie hebben dit vaker dan anderen.

Energie

Het is lastig om je een voorstelling van de levensenergie te maken. Misschien helpt het als je deze energie voorstelt als een elektrische stroom, die doordringt tot in de kleinste cellen van het lichaam. Als ergens sprake is van een stoornis, lichamelijk, mentaal, emotioneel of zelfs spiritueel, dan heeft dit effect op de frequentie van de stroom, en dus op ons magnetisch veld. Als we ons goed voelen, stroomt de levensenergie goed door ons heen. Er zijn allemaal dingen die ons een goed gevoel geven. Denk maar aan een iets leuks of iemand van wie je houdt. Dit geeft een prettig gevoel ofwel energie. Sommige mensen zien energie stromen. Toch maakt het niet uit of je dit al dan niet ziet. Je hoeft het ook niet te verklaren of erin te geloven. De energie die door je televisie stroomt, zie je ook niet. Het feit dat je televisie kunt kijken, zegt genoeg.