Kracht en Energie

Praktijk voor reading, healing en energiewerk

 

Werkreading gericht op het hele bedrijf

Is je organisatie niet zo effectief is als je zou willen? Sta je voor een nieuwe stap in je bedrijf en twijfel je of wil je deze juist efficiƫnt implementeren? Is de oorspronkelijkheid van je bedrijf, of de mate waarin het bij je past door de tijd heen verschoven en zoek je naar een nieuw punt om vanuit te werken?

Een reading over je bedrijf geeft meer inzicht in je organisatie. Bijvoorbeeld in de sterke kanten: waar ligt de vitaliteit van je bedrijf? En waar is deze juist minder? Wat speelt er onder de oppervlakte waardoor de helderheid van je bedrijf of je doelen vertroebelen?

Persoonlijke werkreading

Twijfel je over of je op de juiste plek zit? Ben je aan het zoeken naar een baan die beter bij je past? Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan op je werk en wil je zicht krijgen op jouw aandeel daarin? Wat zijn jouw wezenlijke doelen meer in het algemeen in je leven en hoe kan een baan daar beter bij aansluiten? Wil je als bedrijf weten wat de kandidaat voor de job voor invloed zal hebben op het bedrijf en vice versa? Wil je voor je personeel een persoonlijke groeicheck om de groei en het welzijn van je personeel een boost te geven?

Een persoonlijke werkreading geeft inzicht in bovenstaande vragen. Geeft zicht op doelen en of je personeel (nog)past op de plek waar hij of zij zit. Omdat je pas volledig tot bloei komt in je bedrijf als zowel jij als je medewerkers authentiek kunnen zijn. Trouw aan wie ze zijn. Omdat ze als ze trouw kunnen zijn aan hun eigen spoor in hun leven hun energie ten volle aan het bedrijf kunnen geven . Hiernaast is het mogelijk om de energie in het bedrijf zelf schoon te maken zodat de sfeer voor werknemer en klant prettiger aanvoelt.